FSHD Daniel

Fortsatt NOLL stöd från sociala omsorgsförvaltningen Borås Stad

Idag är det en vecka sedan jag hade intervjun med BT inför min artikel. Sedan efter intervjun och att artikeln publicerades, har jag varit extremt trött fram till och med igår ungefär. Skönt nog, känns det som att jag sakta börjar bli folk nu igen. Jag tänkte bara berätta lite om responsen jag fått ifrån sociala omsorgsförvaltningen Borås under veckan som gått, som svar på mitt rop på hjälp.

Jag har inte hört ETT ENDA JÄVLA ORD ifrån Socialförvaltningen. Bokstavligt talat, verkligen inte ett, enda, ord! Redan i fredags förra veckan, när jag fick höra av BT reportern att hon skulle kontakta enhetschefen för en kommentar, så kontaktade jag honom själv på fredagsmorgonen i hopp om något mänskligt, hjälpande stöd. Han undvek mig hela fredagen, helgen, måndagen och ända tills i tisdags, då han till slut svarade mig efter att jag kontaktade honom ytterligare en gång.

Han skiter fullständigt i mig, kan inte bry sig mindre. Vi som är sjuka och funktionsnedsatta är verkligen inte värda någonting i det här landet. Vi anses tydligen knappt ens vara människor i samhällets ögon. Jag kan knappt tro det är sant att man kan bli behandlad på det här sättet. Inga lagar eller regler kan stå framför det här beteendet. Nu har jag fått tydliga bevis på det som jag alltid har trott. De som jobbar och är anställda på sociala omsorgsförvaltningen, varken bryr sig om eller försöker hjälpa behövande människor.

Ha de gött!

Mycket fint väder i Borås idag!
Milla

All styrka till dig 💕 Skandalöst det här med assistans. Myndigheter förstår ingenting.

Svar: Tack för stödet! Kan tyvärr inte göra annat än att instämma. Det är fullkomligt bedrövligt! :(
FSHD Daniel

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress