FSHD Daniel

Tre trötta dagar

Nu har det varit ett par sådana där dagar igen. Efter helgen var jag helt dränerad på energi och fruktansvärt opepp. Finns det ingen energi i grunden är det väldigt svårt att göra sig själv motiverad. Utan energi hinner det liksom dö innan man börjat, finns ingenting att jobba med.

Helt oproduktiv har jag iallafall inte varit. Jag har försökt göra det nödvändigaste som att jobba på bra hemifrån, men gå ut orkade jag inte göra förrän igårkväll. Lättare blir det inte när det kommit närmare en halv meter snö de senaste dagarna och att snön lagt sig så att jag inte kan ta mig fram till permobilgaraget. Förhoppningsvis kommer det inte mer ny snö på ett tag så att jag snart kan åka ut med permobilen själv igen när energin återvänder.

Man får ha ett par opepp dagar i mellan åt, det viktigaste är att göra det man behöver och att man sedan försöker rycka upp sig själv igen. Idag känns det bättre och då finns det inga ursäkter för att inte börja träna igen efter två dagars uppehåll. Man måste försöka göra sitt bästa med det man har för dagen!

Ha de gött!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress